Tigara electronica eGo si consumabile tigari electronice eGo
În curs de procesare...
tigara electronica turbo ego-t

Tigara electronica CE5 Turbo eGo T

COD: TEX0013


Pret vechi: 199 Ron (tva inclus) Salvați: 26 Ron (tva inclus) (13%)

173 Ron (tva inclus)

*****

În afara stocului

Tigara electronica CE5 Turbo eGo T

PACHETUL CONTINE:
2 tigari electronice CE5  Turbo eGo T  
- 2 baterii de 
1100 mAh
- 2 clearomizoare CE5+

- 1 adaptor de priza
- 1 incarcator USB

- tabachera eGo cadou
- manual utilizare

Acest kit nu contine e-lichid. Pentru a putea folosi tigara achizitionata trebuie sa achizitionati si e-lichid

SPECIFICATII:
Model :  eGo CE5+
Lungime : L 118 mm  x  D 14mm
Capacitate cliromizor: 2 ml
Capacitate acumulator: 1100  mAh
Tensiune normala de lucru: 3,7 V
Timp incarcare acumulator: 2-3 ore
Cicluri incarcare acumulator: 300 încarcari

Certificate de conformitate: CE, RoHS, FCC & MSD.

Tigara electronica Turbo eGo T dispune de un vaporizator ce a revolutionat piata de tigari electronice. Vaporizatorul se numeste clearomizor CE5 si este renumit pentru fiabilitate.

MANUAL DE UTILIZARE:

Ce este si cum functioneaza tigara electronica?
Tigara electronica este un instrument de vaporizare microelectronic, care foloseste un sistem de atomizare avansat. Prin aceasta tehnologie, tigara electronica produce vapori cu gust de tigari normale prin atomizarea lichidului din tigara electronica.
 
Tigara Electronica – este diferita, in mod esential, de tigarile traditionale:
Nu genereaza scrum, nu se aprinde sau arde, si nu contine cele 4000 de toxine si monoxidul de carbon care se regasesc in tigarile traditionale. Aspectul de “Fum”  este de fapt generat de vaporizarea lichidului din tigara electronica, si ca urmare nu este daunator pentru cei din jur (se elimina astfel riscurile prezentate de fumatul pasiv). Tigara electronica poate fi folosita in spatiile publice  unde in mod normal fumatul este interzis.
 

 

Tigara electronica CE5 - Manual de utilizare www.te20.ro, tel 0721 66 55 33 
Incarcarea Clearomizorului CE5 cu lichid.

Clearomizorul ego CE5 este un dispozitiv de vaporizare a lichidului care va ofera avantajul incarcarii mai rare a tigarii dumneavoastra, un alt avantaj al acestui dispozitiv sunt peretii transparenti, prin care puteti afla in orice moment nivelul lichidului. Insa marele avantaj il reprezinta rezistenta schimbabila. Pe viitor, la acest dispozitiv se schimba doar rezistenta (capatul)

Curatare clearomizor ce5

Incarcarea Clearomizorului se face direct cu sticluta: 
- Se desurubeaza “mustiucul” negru situat in partea superioara a acestuia, dupa care se toarna lichid. 
- Recomandat este sa turnati lichidul ca si cum ati turna bere in pahar pe partea dintre perete si dopul de silicon alb, ca lichidul sa nu se scurga prin gaura din centru (cea care seamana cu un con). 
Daca totusi s-a intamplat acest lucru, se sufla astfel incat lichidul sa iasa din acel canal (va iesi prin partea cu care se infileteaza la baterie) Coil head = rezistenta (capat) Tubul clearomizorului se desparte de baza prin desurubare. 
La fel si restul componentelor

Atentie !!! Unele clearomizoare noi au rezistenta un pic desurubata. Daca achizitionati un clearomizor si nu functioneaza, va trebui sa ii infiletati dvs. rezistenta pana la capat. La fel procedati si cu celelalte componente 
Important !! Pentru a-i prelungi durata de viata, clearomizorul se poate spala. Aceasta operatiune se face atunci cand incepe sa se traga greu din el sau cand lichidul pus capata o culoare inchisa. Se desurubeaza rezisenta, se scoate dopul de silicon din capatul ei, dupa aceea introduce in apa timp de 10 minute. Dupa aceata operatiune se elimina apa din ea prin suflare, se monteaza in clearomizor fara lichid. Tineti apasat pe butonul bateriei lung astfel incat spirele rezistentei sa se inroseasca. Bateria are protectie, daca tineti 10-20 de secunde butonul apasat se inchide. Repetati operatiunea de cate ori este nevoie pana se inrosesc spirele rezistentei, chiar daca bateria se inchide automat, asteptati cateva secunde si apasati din nou. Dupa acesta operatiune montati restul componentelor clearomizorului. 
Primele 20-30 de fumuri, clearomizorul nu o sa scoata aburi densi, dar dupa aceea incepe sa revina la normal. 

Bateriile cu care vine insotita tigarea Tigara electronica CE5+ au protectie pentru apasarea accidentala, astfel, pentru blocarea/deblocarea bateriei puteti apasa de 5 ori consectutiv pe buton intr-un interval scurt (2-3 secunde). De fiecare data cand puneti bateria la incarcat este recomandat sa stergeti cu un servetel filetul bateriei. Atat filetul interior cat si cel exterior. Pentru a indeparta rezidurile de lichid sau alte corpuri straine. Manual de utilizare oferit de te20.ro

cliromizor ce5+


Intrerinerea produsului

Bateriile - in general nu necesita operatiuni de intretinere. Uneori, cand cartusul este supraincarcat cu lichid, o parte din lichidul excedentar se poate scurge la contactele dintre baterie si atomizator. De aceea se recomanda, o data pe saptamana, curatarea contactelor care fac legatura intre baterii si cliromizor cu un servetel. Cliromizorul este si el un consumabil care necesita cateva operatiuni de intretinere. Se poate remarca o scadere a performantei cliromizorului  datorita reziduurilor seci care se depun in interiorul acestuia.

 

.............................................................................................................................................................................

DESPRE TIGARA ELECTRONICA

Tigara Electronica este facuta cu ajutorul unei tehnologii automatizate foarte hotaratoare cu un control microelectronic. Seamana cu o tigara, cu toate ca nu exista gudron. Scoate fum, desi nu exista material de poluare. Nu aveti nevoie de nici o combustie sau foc pentru a o fuma, desi te lasa sa te bucuri si sa savurezi acea senzatie de gust tactil fara nici un risc sau dependenta de tutun. Iti ofera aceeasi senzatie ca o tigara din tutun fara a cauza daune provocate de gudron. De fapt, poti fuma sanatos, fara a polua mediul inconjurator. Tigara electronica este compusa dintr-un invelis din otel inoxidabil, baterie lithium ion, un circuit microelectronic, un atomizor si un indicator luminos la capatul tigarii electronice. Te lasa sa te bucuri de aceeasi placere pe care ti-o ofera tigara traditionala atunci cand inhalezi picatura de nicotina, imitand intregul process de fumat. Tigara Electronica creaza o atmosfera culturala de fumat sanatoasa si a fost declarata de experti autorizati ca fiind combinatia perfecta de tehnologie micro-electronica moderna, tehnologie biologica si conceptia a unei vieti sanatoase.

Avantaje
Fara haine care miros a fum,
Fara respiratie urat mirositoare,
Fara dinti cu pete,
Fara stanjeneala sociala.
Fara fumat pasiv
Poate fi savurata oriunde.
Fara monoxid de carbon,
Fara poluare
Fara flacara
Fara gudron

Cum functioneaza tigara electronica ?
Spre deosebire de guma de nicotina sau pata de nicotina, tigareta electronica functioneaza ca o tigara normala. Desi in loc sa arda si sa scoata fum, aceasta vaporizeaza. Nicotina este livrata in continuare prin plamani, dar intr-o forma vaporoasa, in loc de fumul care contine toate toxinele care pot cauza cancerul.

..............................................................................................................................................................................

CARACTERISTICI SI PERFORMANTA

A: Sanatos. In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile atomizate nu contin gudron, monoxid de carbon, dioxid de carbon, acid cianhidric, acraldehide, arsen, aplumb, si alte substante nocive, asa ca nu va cauza nici un rau fumatorilor. In plus, prin atomizare, nicotina lichida devine abur, si apoi se dilueaza imediat in aer. Aburul cu densitate mica este greu de absorbit din nou, deci nu va cauza fumat pasiv. De aceea, tigara electronica nu reprezinta nici un pericol pentru fumatori si nici persoanelor din jurul lor.

B: Siguranta. In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile electronice nu ard si nu au foc, deci nu exista problem cu focul.

C: Protectia mediului inconjurator
. Tigarile electronice nu ard, si nu produc fum, fara fumat pasiv, fara mucuri de tigara, fara radiatii electromagnetice.

D: Folositor pentru a te lasa de fumat. In conformitate cu concentratia electronica a nicotinei lichide, cartusele sunt divizate in patru grade, concentratie inalta, medie, mica si zero. Cei care vor sa se lase de fumat pot incepe cu o concentratie bazata pe propria lor situatie, pas cu pas pentru a reduce concentratia, in final scopul acestora este de a se lasa de fumat.

..............................................................................................................................................................................

OAMENI SI LOCURI APLICABILE

1. Persoane
- Fumatorilor pe termen lung care au sentimente urate.
- Persoane care muncesc mult timp in locuri in care nu se fumeaza si au nevoia de a fuma.
- Voluntarilor care doresc sa se lase de fumat. 
2. Locuri aplicabile
- avioane, trenuri, teatre, spitale, biblioteci si alte locuri pentru nefumatori.
- In orice loc in care focul este interzis, unitati de incendiu ca statiile de benzina si centre forestiere etc.

Atentie!!! Produsele comercializate de noi sunt originale, importate direct de la inventatorul modelului DSE901, cel mai fiabil din lume. Pozele au caracter informativ, mai ales la consumabile si accesorii.