Tigara electronica eGo si consumabile tigari electronice eGo
În curs de procesare...
ego xl uno
ego xl unotigara ego xxl avantajtigari electronice  ego avantaj

Tigara electronica eGo XXL one

COD: TEX0003


Pret vechi: 139 Ron (tva inclus) Salvați: 40 Ron (tva inclus) (29%)

99 Ron (tva inclus)

*****

În afara stocului

Tigara electronica eGo XXL one

PACHETUL CONTINE:
1 tigari electronice EGO (1 baterii de 1100 mAh + 1 atomizoare)
- 1 adaptor de priza
- 1 incarcator USB
- 6 cartuse de nicotina

- cutie cadou 
- manual utilizare

SPECIFICATII:
 Model : eGo
Lungime : L 118 mm  x  D 14mm

Nicotina pentru fiecare cartus: 0,6 g
Capacitate acumulator: 1100  mAh
Tensiune normala de lucru: 3,7 V
Timp incarcare acumulator: 2-2.5 ore
Cicluri incarcare acumulator: 300 încarcari

Certificate de conformitate: CE, RoHS, FCC & MSD.

Tigara electronica eGo XXL este ultimul model din gama ego produs de Sailebao si este o versiune imbunataita fata de celelealte modele de pe piata.

 

PLATA SI LIVRAREA PRODUSELOR:

Livrarea se face prin curier rapid in termen de 24 de ore, exceptand duminica si zilele se sarbatori legale. Costul transportului este de 10 lei in Bucuresti si 20 de lei in celelalte localitati din tara. Plata se face in momentul in care intrati in posesia produselor.

..............................................................................................................................................................................

INFORMATII DESPRE JOYE EGO

Lansata in 2010, tigara electronica Joye Ego, face parte din categoria tigarilor premium. Joye Egoa aparut din dorinta de a furniza un produs cat mai puternic, cu autonomie mare dar in acelesi timp cat mai compact. Tigara electronica Joye Ego, comercializata de firma noastra, este fabricata de  Sailebao Technology Ltd, cea mai mare fabrica de tigari electronice din lume si in acelasi timp lider in domeniul productiei de tigari electronice.

La baza conceptului Ego sta atomizorul  510 recunoscut pentru puterea mare de generare a vaporilor si pentru durabilitatea sa. Acumulatorii Ego beneficiaza de celule Lithiu Ion de 750 mAh – care sunt de aproape patru ori mai puternici decat acumulatorii standard DSE901 si 510.  Acestia ofera o autonomie de de peste 7 ore pentru fumatorii inraiti si rezista toata ziua pentru majoritatea fumatorilor normali. Tigara electronica Joye Ego, prin calitatile sale, este alegerea ideala pentru toti fumatorii puternici dar este pretabila si fumatorilor normali care doresc o tigara electronica puternica cu autonomie mare fata de sursele de curent.

.............................................................................................................................................................................

 

MANUAL DE UTILIZARE:

Ce este si cum functioneaza tigara electronica? 

Tigara electronica este un instrument de vaporizare microelectronic, care foloseste un sistem de atomizare avansat. Prin aceasta tehnologie, tigara electronica produce vapori cu gust de tigari normale prin atomizarea lichidului din tigara electronica.

Tigara Electronica – este diferita, in mod esential, de tigarile traditionale:Nu genereaza scrum, nu se aprinde sau arde, si nu contine cele 4000 de toxine si monoxidul de carbon care se regasesc in tigarile traditionale. Aspectul de “Fum”  este de fapt generat de vaporizarea lichidului din tigara electronica, si ca urmare nu este daunator pentru cei din jur (se elimina astfel riscurile prezentate de fumatul pasiv). Tigara electronica poate fi folosita in spatiile publice  unde in mod normal fumatul este interzis.

Tigara electronica Joye eGO  este compusa din trei elemente: baterie, atomizor, con si cartus.

Bateria (acumulatorul) este partea cilindrica dotata cu buton. Ea se activeaza in momentul in care se tine apasat butonul manual. Trebuie tinut apasat butonul pe toata durata inhalarii, dar nu mai mult.Durata de functionare a unei baterii depinde de durata de utilizare a ei. Un acumulator tine intre 6-32 de ore de utilizare.Cand bateria este descarcata, tigara nu mai produce vapori si clipeste 10 secunde la actionare.

Dupa prima utilizare lasati-o la incarcat cca. 8 ore pentru formatare.

In mod normal incarcarea unei baterii dureaza intre 1,5 – 2 ore. In momentul incarcarii bateriei ledul rosu de pe incarcator sta aprins pe toata durata alimentarii.La finalizarea incarcarii  acesta se face verde.

Bateria nu trebuie lasata descarcata pe o perioada mare de timp. Durata de viata a bateriei este de pana la 300 de cicluri (6-12 luni).

Pentru oprirea sau activarea tigarilor electronice Ego apasati de 5 ori consecutiv pe butonul bateriei (se apasa de 5 ori consecutiv pentru oprirea ei si de alte 5 ori pentru activarea ei).

Atomizatorul: este partea din mijloc care vaporizeaza solutia din cartusul tigarii electronice.Atomizoarele vin din fabrica umezite  cu un ulei anticoroziv, nu este toxic, dar este gretos si este indicat sa se sufle atomizorul nou, inainte de utilizare.Se sufla cu putere dinspre capatul cartusului spre capatul bateriei, pana se elimina tot lichidul, dupa care se infileteaza la baterie. Atomizorul este considerat un consumabil. In timp atomizorul se “imbacseste” si va determina  deteriorarea gustului (senzatie de acru/iute) si/sau scaderea cantitatii de vapori si atunci trebuie sa fie inlocuit. Pentru a prelungi durata de viata a unui atomizor este indicat sa nu fie folosit fara lichid sau sa fie inundat cu lichid si cel mai important sa fie folosit corect butonul (nu se tine butonul apasat daca nu se trage din tigara).

Durata medie de viata a unui atomizator este in functie de tipul de fumator. Cifrele de mai jos reprezinta doar o estimare relativa, pot exista exceptii.

Fumatori de 1-10 tigari/zi - peste 8 saptamani

Fumatori de 10-20 de tigari/zi - 6-8 saptamani

Fumatori de 20-30 de tigari/zi - 3-6 saptamani

Fumatori peste 30 de tigari/zi - 2-5 saptamani

Cartusul: cuprinde un burete imbibat cu lichid de tigara electronica.

De fiecare data cand inhalati din tigara electronica, un senzor de presiune activeaza bateria, care alimenteaza atomizatorul (vaporizatorul); acesta se incalzeste si, sub efectul caldurii, lichidul de tigara se evapora, dand astfel senzatia de fumat. Astfel tigara electronica satisface atat dependenta de nicotina a utilizatorilor sai cat si dependenta de gest. Avantajul consta in faptul ca este inofensiv atat pentru utilizatori cat si pentru cei din jur (in cazul in care folositi lichide fara nicotina).Cartusul trebuie re-alimentat cand scade aroma.In momentul in care se simte gust de ars/fum/metal cartusul trebuie reincarcat.Intr-un cartus se pun circa 3-4 picaturi de lichid. Nu sunt recomandate reumplerile excesive/inutile, deoarece pot inunda atomizorul, iar un atomizor inundat nu mai ajunge la temperatura corespunzatoare, productia de fum este scazuta, aroma modificata. Cartusele se pot reincarca de aprox. 10 de ori (respectiv 3-4 zile pentru un fumator normal). Dupa aceasta perioada vata din cartus tinde sa se imbacseasca si se reduce in dimensiuni. Cand se intampla acest lucru tranferul de lichid de la cartus la atomizator este periclitat si randamentul general al tigarii electronice nu mai este ideal. Imbatranirea cartusului se manifesta in general prin vapori inconsistenti si seci. In acest moment este indicat sa schimbati cartusul cu unul nou. 

Intrerinerea produsului

Bateriile - in general nu necesita operatiuni de intretinere. Uneori, cand cartusul este supraincarcat cu lichid, o parte din lichidul excedentar se poate scurge la contactele dintre baterie si atomizator. De aceea se recomanda, o data pe saptamana, curatarea contactelor care fac legatura intre baterii si atomizator cu un servetel. Atomizatorul este si el un consumabil care necesita cateva operatiuni de intretinere. Pentru o functionare optima se recomanda curatarea lui o data pe saptamana prin urmatorul procedeu: se desurubeaza de pe baterie si se scoate cartusul - se introduce o bucata de servetel prin partea dinspre cartus si se sufla cu putere prin partea dinspre baterie. Acest procedeu asigura curatarea atomizatorului de rezidurile de lichid care se aduna in timp. Uneori, dupa o perioada mai lunga de folosire (3-6 saptamani),  se poate remarca o scadere a performantei atomizatorului  datorita reziduurilor seci care se depun in interiorul atomizatorului. Procedeul de curatare implica imersarea atomizatorului pentru o perioada de 12 ore in alcool dublu rafinat (96 de grade), urmand ca dupa aceea sa se puna atomizatorul la uscat aprox. 8 ore intr-un loc cald. Acest ultim procedeu asigura de multe ori o revitalizare a atomizorului - dar nu intotdeauna.

La cartus exista cateva modalitati neconventionale de reconditionare care, desi functionale, nu asigura functionarea optima a tigarii electronice. De aceea le vom prezenta cu titlu de informare si nu ca o recomandare. Una dintre metodele de "reconditionare" este curatarea vatei din cartus. Acest procedeu implica curatarea vatei cu apa calduta si sapun lichid, clatirea si uscarea.  Dupa ce vata s-a uscat se reintroduce in cartus si se incarca cu lichid. O alta varianta este schimbarea vatei din cartus cu o vata fibroasa care se foloseste in filtrele de acvarii. Aceste procedee, desi functionale pe termen limitat, nu vor asigura niciodata acelasi randament ca si un cartus nou.

Important

Niciodata nu rasuciti cartusul din capat. Il scoateti si il introduceti fara a-l roti!

Cand inhalati din tigara, tineti-o putin inclinata in jos pentru a permite lichidului din cartus sa ajunga la atomizor.

..............................................................................................................................................................................

DESPRE TIGARA ELECTRONICA

Tigara Electronica este facuta cu ajutorul unei tehnologii automatizate foarte hotaratoare cu un control microelectronic. Seamana cu o tigara, cu toate ca nu exista gudron. Scoate fum, desi nu exista material de poluare. Nu aveti nevoie de nici o combustie sau foc pentru a o fuma, desi te lasa sa te bucuri si sa savurezi acea senzatie de gust tactil fara nici un risc sau dependenta de tutun. Iti ofera aceeasi senzatie ca o tigara din tutun fara a cauza daune provocate de gudron. De fapt, poti fuma sanatos, fara a polua mediul inconjurator. Tigara electronica este compusa dintr-un invelis din otel inoxidabil, baterie lithium ion, un circuit microelectronic, un atomizor si un indicator luminos la capatul tigarii electronice. Te lasa sa te bucuri de aceeasi placere pe care ti-o ofera tigara traditionala atunci cand inhalezi picatura de nicotina, imitand intregul process de fumat. Tigara Electronica creaza o atmosfera culturala de fumat sanatoasa si a fost declarata de experti autorizati ca fiind combinatia perfecta de tehnologie micro-electronica moderna, tehnologie biologica si conceptia a unei vieti sanatoase.

Avantaje

Fara haine care miros a fum,

Fara respiratie urat mirositoare,

Fara dinti cu pete,

Fara stanjeneala sociala.

Fara fumat pasiv

Poate fi savurata oriunde.

Fara monoxid de carbon,

Fara poluare

Fara flacara

Fara gudron

Cum functioneaza tigara electronica ?

Spre deosebire de guma de nicotina sau pata de nicotina, tigareta electronica functioneaza ca o tigara normala. Desi in loc sa arda si sa scoata fum, aceasta vaporizeaza. Nicotina este livrata in continuare prin plamani, dar intr-o forma vaporoasa, in loc de fumul care contine toate toxinele care pot cauza cancerul.

..............................................................................................................................................................................

CARACTERISTICI SI PERFORMANTA

A: Sanatos. In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile atomizate nu contin gudron, monoxid de carbon, dioxid de carbon, acid cianhidric, acraldehide, arsen, aplumb, si alte substante nocive, asa ca nu va cauza nici un rau fumatorilor. In plus, prin atomizare, nicotina lichida devine abur, si apoi se dilueaza imediat in aer. Aburul cu densitate mica este greu de absorbit din nou, deci nu va cauza fumat pasiv. De aceea, tigara electronica nu reprezinta nici un pericol pentru fumatori si nici persoanelor din jurul lor.

B: Siguranta. In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile electronice nu ard si nu au foc, deci nu exista problem cu focul.

C: Protectia mediului inconjurator. Tigarile electronice nu ard, si nu produc fum, fara fumat pasiv, fara mucuri de tigara, fara radiatii electromagnetice.

D: Folositor pentru a te lasa de fumat. In conformitate cu concentratia electronica a nicotinei lichide, cartusele sunt divizate in patru grade, concentratie inalta, medie, mica si zero. Cei care vor sa se lase de fumat pot incepe cu o concentratie bazata pe propria lor situatie, pas cu pas pentru a reduce concentratia, in final scopul acestora este de a se lasa de fumat.

..............................................................................................................................................................................

OAMENI SI LOCURI APLICABILE

1. Persoane

- Fumatorilor pe termen lung care au sentimente urate.

- Persoane care muncesc mult timp in locuri in care nu se fumeaza si au nevoia de a fuma.

- Voluntarilor care doresc sa se lase de fumat. 

2. Locuri aplicabile

- avioane, trenuri, teatre, spitale, biblioteci si alte locuri pentru nefumatori.

- In orice loc in care focul este interzis, unitati de incendiu ca statiile de benzina si centre forestiere etc.

 


Atentie!!! Produsele comercializate de noi sunt originale, importate direct de la inventatorul modelului DSE901, cel mai fiabil din lume. Pozele au caracter informativ, mai ales la consumabile si accesorii.

 

Atentie!!! Produsele comercializate de noi sunt originale, importate direct de la inventatorul modelului DSE901, cel mai fiabil din lume. Pozele au caracter informativ, mai ales la consumabile si accesorii.