Tigara electronica eGo si consumabile tigari electronice eGo
În curs de procesare...
ego w
ego wtigara ego wtigari electronice  ego w

Tigara electronica eGo W - doua tigari

COD: TEX0004


Pret vechi: 199 Ron (tva inclus) Salvați: 10 Ron (tva inclus) (5%)

189 Ron (tva inclus)

*****

În afara stocului

Tigara electronica eGo W cu doua tigari

PACHETUL CONTINE:
2 tigari electronice ego W (2 baterii de 1100 mAh + 2 giantomizoare ego w)
- 1 adaptor de priza
- 1 incarcator USB

- tabachera cadou
- manual utilizare

SPECIFICATII:
 Model : eGo
Lungime : L 118 mm  x  D 14mm

Nicotina pentru fiecare cartus: 0,6 g
Capacitate acumulator: 1100  mAh
Tensiune normala de lucru: 3,7 V
Timp incarcare acumulator: 3-4 ore
Cicluri incarcare acumulator: 300 încarcari

Certificate de conformitate: CE, RoHS, FCC & MSD.


MANUAL DE UTILIZARE:

Ce este si cum functioneaza tigara electronica ?
Tigara electronica este un instrument de vaporizare microelectronic, care foloseste un sistem de atomizare avansat. Prin aceasta tehnologie, tigara electronica produce vapori cu gust de tigari normale prin atomizarea lichidului din tigara electronica.
 
Tigara Electronica – este diferita, in mod esential, de tigarile traditionale:
Nu genereaza scrum, nu se aprinde sau arde, si nu contine cele 4000 de toxine si monoxidul de carbon care se regasesc in tigarile traditionale. Aspectul de “Fum”  este de fapt generat de vaporizarea lichidului din tigara electronica, si ca urmare nu este daunator pentru cei din jur (se elimina astfel riscurile prezentate de fumatul pasiv). Tigara electronica poate fi folosita in spatiile publice  unde in mod normal fumatul este interzis.
Tigara electronica Joye eGO  este compusa din trei elemente: baterie, atomizor, con si cartus.

Bateria (acumulatorul) este partea cilindrica dotata cu buton. Ea se activeaza in momentul in care se tine apasat butonul manual. Trebuie tinut apasat butonul pe toata durata inhalarii, dar nu mai mult.Durata de functionare a unei baterii depinde de durata de utilizare a ei. Un acumulator tine intre 6-32 de ore de utilizare.Cand bateria este descarcata, tigara nu mai produce vapori si clipeste 10 secunde la actionare.
Dupa prima utilizare lasati-o la incarcat cca. 8 ore pentru formatare.
In mod normal incarcarea unei baterii dureaza intre 1,5 – 4 ore. In momentul incarcarii bateriei ledul rosu de pe incarcator sta aprins pe toata durata alimentarii.La finalizarea incarcarii  acesta se face verde.
Bateria nu trebuie lasata descarcata pe o perioada mare de timp. Durata de viata a bateriei este de pana la 300 de cicluri (6-12 luni).
Pentru oprirea sau activarea tigarilor electronice Ego apasati de 5 ori consecutiv pe butonul bateriei (se apasa de 5 ori consecutiv pentru oprirea ei si de alte 5 ori pentru activarea ei).

Durata medie de viata a unui giantomizor este in functie de tipul de fumator. Cifrele de mai jos reprezinta doar o estimare relativa, pot exista exceptii.
Fumatori de 1-10 tigari/zi - peste 8 saptamani
Fumatori de 10-20 de tigari/zi - 6-8 saptamani
Fumatori de 20-30 de tigari/zi - 3-6 saptamani
Fumatori peste 30 de tigari/zi - 2-5 saptamani

..............................................................................................................................................................................

INFORMATII DESPRE EGO W

Lansata in 2011, tigara electronica EGO W, face parte din categoria tigarilor premium. Tigara electronica  EGO W , comercializata de firma noastra, este fabricata de  Sailebao Technology Ltd, cea mai mare fabrica de tigari electronice din lume si in acelasi timp lider in domeniul productiei de tigari electronice.

.............................................................................................................................................................................

DESPRE TIGARA ELECTRONICA

Tigara Electronica este facuta cu ajutorul unei tehnologii automatizate foarte hotaratoare cu un control microelectronic. Seamana cu o tigara, cu toate ca nu exista gudron. Scoate fum, desi nu exista material de poluare. Nu aveti nevoie de nici o combustie sau foc pentru a o fuma, desi te lasa sa te bucuri si sa savurezi acea senzatie de gust tactil fara nici un risc sau dependenta de tutun. Iti ofera aceeasi senzatie ca o tigara din tutun fara a cauza daune provocate de gudron. De fapt, poti fuma sanatos, fara a polua mediul inconjurator. Tigara electronica este compusa dintr-un invelis din otel inoxidabil, baterie lithium ion, un circuit microelectronic, un atomizor si un indicator luminos la capatul tigarii electronice. Te lasa sa te bucuri de aceeasi placere pe care ti-o ofera tigara traditionala atunci cand inhalezi picatura de nicotina, imitand intregul process de fumat. Tigara Electronica creaza o atmosfera culturala de fumat sanatoasa si a fost declarata de experti autorizati ca fiind combinatia perfecta de tehnologie micro-electronica moderna, tehnologie biologica si conceptia a unei vieti sanatoase.

Avantaje
Fara haine care miros a fum,
Fara respiratie urat mirositoare,
Fara dinti cu pete,
Fara stanjeneala sociala.
Fara fumat pasiv
Poate fi savurata oriunde.
Fara monoxid de carbon,
Fara poluare
Fara flacara
Fara gudron

Cum functioneaza tigara electronica ?
Spre deosebire de guma de nicotina sau pata de nicotina, tigareta electronica functioneaza ca o tigara normala. Desi in loc sa arda si sa scoata fum, aceasta vaporizeaza. Nicotina este livrata in continuare prin plamani, dar intr-o forma vaporoasa, in loc de fumul care contine toate toxinele care pot cauza cancerul.

..............................................................................................................................................................................

CARACTERISTICI SI PERFORMANTA

A: Sanatos. In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile atomizate nu contin gudron, monoxid de carbon, dioxid de carbon, acid cianhidric, acraldehide, arsen, aplumb, si alte substante nocive, asa ca nu va cauza nici un rau fumatorilor. In plus, prin atomizare, nicotina lichida devine abur, si apoi se dilueaza imediat in aer. Aburul cu densitate mica este greu de absorbit din nou, deci nu va cauza fumat pasiv. De aceea, tigara electronica nu reprezinta nici un pericol pentru fumatori si nici persoanelor din jurul lor.

B: Siguranta. In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile electronice nu ard si nu au foc, deci nu exista problem cu focul.

C: Protectia mediului inconjurator
. Tigarile electronice nu ard, si nu produc fum, fara fumat pasiv, fara mucuri de tigara, fara radiatii electromagnetice.

D: Folositor pentru a te lasa de fumat. In conformitate cu concentratia electronica a nicotinei lichide, cartusele sunt divizate in patru grade, concentratie inalta, medie, mica si zero. Cei care vor sa se lase de fumat pot incepe cu o concentratie bazata pe propria lor situatie, pas cu pas pentru a reduce concentratia, in final scopul acestora este de a se lasa de fumat.

..............................................................................................................................................................................

OAMENI SI LOCURI APLICABILE

1. Persoane
- Fumatorilor pe termen lung care au sentimente urate.
- Persoane care muncesc mult timp in locuri in care nu se fumeaza si au nevoia de a fuma.
- Voluntarilor care doresc sa se lase de fumat. 
2. Locuri aplicabile
- avioane, trenuri, teatre, spitale, biblioteci si alte locuri pentru nefumatori.
- In orice loc in care focul este interzis, unitati de incendiu ca statiile de benzina si centre forestiere etc.

Atentie!!! Produsele comercializate de noi sunt originale, importate direct de la inventatorul modelului DSE901, cel mai fiabil din lume. Pozele au caracter informativ, mai ales la consumabile si accesorii.