Tigara electronica eGo si consumabile tigari electronice eGo
În curs de procesare...
ego t, tigari tank

Tigara electronica eGo-T

COD: TEX0007


175 Ron (tva inclus)

*****

În afara stocului

Tigara electronica eGo-T

PACHETUL CONTINE:
2 tigari electronice EGO-T (2 baterii de 1100 mAh + 2 atomizoare tank)
- 1 adaptor de priza
- 1 incarcator USB
- 5 cartuse de nicotina tank

- cutie cadou 
- manual utilizare

SPECIFICATII:
Model : eGo-T
Lungime : L 76 mm  x  D 14mm

Nicotina pentru fiecare cartus: 1,2 g
Capacitate acumulator: 1100  mAh
Tensiune normala de lucru: 3,7 V
Timp incarcare acumulator: 2-3 ore
Cicluri incarcare acumulator: 300 încarcari

Certificate de conformitate: CE, RoHS, FCC & MSD.

Tigara electronica eGo T este ultimul model din gama ego produs de Sailebao si este o versiune imbunataita fata de celelealte modele de pe piata.

MANUAL DE UTILIZARE:

Ce este si cum functioneaza tigara electronica? 

Tigara electronica este un instrument de vaporizare microelectronic, care foloseste un sistem de atomizare avansat. Prin aceasta tehnologie, tigara electronica produce vapori cu gust de tigari normale prin atomizarea lichidului din tigara electronica.

Tigara Electronica – este diferita, in mod esential, de tigarile traditionale:

Nu genereaza scrum, nu se aprinde sau arde, si nu contine cele 4000 de toxine si monoxidul de carbon care se regasesc in tigarile traditionale. Aspectul de “Fum”  este de fapt generat de vaporizarea lichidului din tigara electronica, si ca urmare nu este daunator pentru cei din jur (se elimina astfel riscurile prezentate de fumatul pasiv). Tigara electronica poate fi folosita in spatiile publice  unde in mod normal fumatul este interzis.

Tigara electronica ego Tank  este compusa din trei elemente: baterie, atomizor si cartus.

Bateria (acumulatorul) este partea cilindrica dotata cu buton. Ea se activeaza in momentul in care se tine apasat butonul manual. Trebuie tinut apasat butonul pe toata durata inhalarii, dar nu mai mult.Durata de functionare a unei baterii depinde de durata de utilizare a ei. Un acumulator tine intre 6-32 de ore de utilizare.Cand bateria este descarcata, tigara nu mai produce vapori si clipeste 10 secunde la actionare.

Dupa prima utilizare lasati-o la incarcat cca. 8 ore pentru formatare.

In mod normal incarcarea unei baterii dureaza intre 1,5 – 2 ore. In momentul incarcarii bateriei ledul rosu de pe incarcator sta aprins pe toata durata alimentarii.La finalizarea incarcarii  acesta se face verde. Bateria nu trebuie lasata descarcata pe o perioada mare de timp. Durata de viata a bateriei este de pana la 300 de cicluri (6-12 luni).Bateriile Joye eGO-Tank au protectie impotriva apasarii accidentale. Protectia se activeaza sau se dezactiveaza prin 5 apasari rapide consecutive ale butonului (5 apasari pentru activare si alte 5 pentru dezactivare). Atunci cand protectia este activata bateria nu raspunde la apasarea normala a butonului astfel incat trebuie dezactivata pentru a putea fuma.

Atomizatorul: este partea din mijloc care vaporizeaza solutia din cartusul tigarii electronice.Atomizoarele vin din fabrica umezite  cu un ulei anticoroziv, nu este toxic, dar este gretos si este indicat sa se sufle atomizorul nou, inainte de utilizare.Se sufla cu putere dinspre capatul cartusului spre capatul bateriei, pana se elimina tot lichidul, dupa care se infileteaza la baterie.Atomizorul este considerat un consumabil. In timp atomizorul se “imbacseste” si va determina  deteriorarea gustului (senzatie de acru/iute) si/sau scaderea cantitatii de vapori si atunci trebuie sa fie inlocuit. Pentru a prelungi durata de viata a unui atomizor este indicat sa nu fie folosit fara lichid sau sa fie inundat cu lichid si cel mai important sa fie folosit corect butonul (nu se tine butonul apasat daca nu se trage din tigara).

Durata medie de viata a unui atomizator este in functie de tipul de fumator. Cifrele de mai jos reprezinta doar o estimare relativa, pot exista exceptii.

Fumatori de 1-10 tigari/zi - peste 8 saptamani

Fumatori de 10-20 de tigari/zi - 6-8 saptamani

Fumatori de 20-30 de tigari/zi - 3-6 saptamani

Fumatori peste 30 de tigari/zi - 2-5 saptamani

Cartusul: este rezervorul de lichid al tigarii. Capacelul rotund din capatul cartusului trebuie gaurit inainte de umplere. Se impinge cu putere cartusul in atomizor, dupa ce a intrat se roteste jumatate de tura pentru a elibera gaura.Dupa acest procedeu se scoate cartusul, se indeparteaza capacelul gaurit si se toarna lichid direct din sticluta. Cartusul nu trebuie umplut la maxim, trebuie sa fie lasat gol 2-3 mm pentru a- asigura o perna de aer.Se aplica la loc capacelul iar catusul se introduce in atomizor. Cartusul trebuie reumplut cand nu mai are lichid. Este indicat sa se stearga condensul de pe exteriorul cartusului la reincarcare. Atunci cand capacul cartusului nu se mai inchide ferm sau are gaura deteriorata, trebuie inlocuit. De fiecare data cand inhalati din tigara electronica, un senzor de presiune activeaza bateria, care alimenteaza atomizatorul (vaporizatorul); acesta se incalzeste si, sub efectul caldurii, lichidul de tigara se evapora, dand astfel senzatia de fumat. Astfel tigara electronica satisface atat dependenta de nicotina a utilizatorilor sai cat si dependenta de gest. Avantajul consta in faptul ca este inofensiv atat pentru utilizatori cat si pentru cei din jur (in cazul in care folositi lichide fara nicotina).

Intretinerea produsului

Bateriile - in general nu necesita operatiuni de intretinere. Uneori, cand cartusul este supraincarcat cu lichid, o parte din lichidul excedentar se poate scurge la contactele dintre baterie si atomizator. De aceea se recomanda, o data pe saptamana, curatarea contactelor care fac legatura intre baterii si atomizator cu un servetel.
Atomizatorul este si el un consumabil care necesita cateva operatiuni de intretinere. Pentru o functionare optima se recomanda curatarea lui o data pe saptamana prin urmatorul procedeu: se desurubeaza de pe baterie si se scoate cartusul - se introduce o bucata de servetel prin partea dinspre cartus si se sufla cu putere prin partea dinspre baterie. Acest procedeu asigura curatarea atomizatorului de rezidurile de lichid care se aduna in timp. Miscarea lichidului din cartus in atomizor este bazata de depresiunea creeata de un fumator care trage astfel 

 

Important

Cand inhalati din tigara, tineti-o putin inclinata in jos pentru a permite lichidului din cartus sa ajunga la atomizor.

.............................................................................................................................................................................

DESPRE TIGARA ELECTRONICA

Tigara Electronica este facuta cu ajutorul unei tehnologii automatizate foarte hotaratoare cu un control microelectronic. Seamana cu o tigara, cu toate ca nu exista gudron. Scoate fum, desi nu exista material de poluare. Nu aveti nevoie de nici o combustie sau foc pentru a o fuma, desi te lasa sa te bucuri si sa savurezi acea senzatie de gust tactil fara nici un risc sau dependenta de tutun. Iti ofera aceeasi senzatie ca o tigara din tutun fara a cauza daune provocate de gudron. De fapt, poti fuma sanatos, fara a polua mediul inconjurator. Tigara electronica este compusa dintr-un invelis din otel inoxidabil, baterie lithium ion, un circuit microelectronic, un atomizor si un indicator luminos la capatul tigarii electronice. Te lasa sa te bucuri de aceeasi placere pe care ti-o ofera tigara traditionala atunci cand inhalezi picatura de nicotina, imitand intregul process de fumat. Tigara Electronica creaza o atmosfera culturala de fumat sanatoasa si a fost declarata de experti autorizati ca fiind combinatia perfecta de tehnologie micro-electronica moderna, tehnologie biologica si conceptia a unei vieti sanatoase.

Avantaje

Fara haine care miros a fum,

Fara respiratie urat mirositoare,

Fara dinti cu pete,

Fara stanjeneala sociala.

Fara fumat pasiv

Poate fi savurata oriunde.

Fara monoxid de carbon,

Fara poluare

Fara flacara

Fara gudron

Cum functioneaza tigara electronica ?

Spre deosebire de guma de nicotina sau pata de nicotina, tigareta electronica functioneaza ca o tigara normala. Desi in loc sa arda si sa scoata fum, aceasta vaporizeaza. Nicotina este livrata in continuare prin plamani, dar intr-o forma vaporoasa, in loc de fumul care contine toate toxinele care pot cauza cancerul.

..............................................................................................................................................................................

CARACTERISTICI SI PERFORMANTA

A: Sanatos. In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile atomizate nu contin gudron, monoxid de carbon, dioxid de carbon, acid cianhidric, acraldehide, arsen, aplumb, si alte substante nocive, asa ca nu va cauza nici un rau fumatorilor. In plus, prin atomizare, nicotina lichida devine abur, si apoi se dilueaza imediat in aer. Aburul cu densitate mica este greu de absorbit din nou, deci nu va cauza fumat pasiv. De aceea, tigara electronica nu reprezinta nici un pericol pentru fumatori si nici persoanelor din jurul lor.

B: Siguranta. In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile electronice nu ard si nu au foc, deci nu exista problem cu focul.

C: Protectia mediului inconjurator. Tigarile electronice nu ard, si nu produc fum, fara fumat pasiv, fara mucuri de tigara, fara radiatii electromagnetice.

D: Folositor pentru a te lasa de fumat. In conformitate cu concentratia electronica a nicotinei lichide, cartusele sunt divizate in patru grade, concentratie inalta, medie, mica si zero. Cei care vor sa se lase de fumat pot incepe cu o concentratie bazata pe propria lor situatie, pas cu pas pentru a reduce concentratia, in final scopul acestora este de a se lasa de fumat.

..............................................................................................................................................................................

OAMENI SI LOCURI APLICABILE

1. Persoane

- Fumatorilor pe termen lung care au sentimente urate.

- Persoane care muncesc mult timp in locuri in care nu se fumeaza si au nevoia de a fuma.

- Voluntarilor care doresc sa se lase de fumat. 

2. Locuri aplicabile

- avioane, trenuri, teatre, spitale, biblioteci si alte locuri pentru nefumatori.

- In orice loc in care focul este interzis, unitati de incendiu ca statiile de benzina si centre forestiere etc.

 

 
Atentie!!! Produsele comercializate de noi sunt originale, importate direct de la inventatorul modelului DSE901, cel mai fiabil din lume. Pozele au caracter informativ, mai ales la consumabile si accesorii.